در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده

مهدیا

سلام.خسته نباشید.بانوی ۲۸ ساله.متاهل فاقد فرزند هستم.سه سالی است که دچار درد زانو شدم.به طوری که هنگام جمع و خم کردن زانو با مشکل خشکی زانو مواجه میشم.تیر ۹۴ به ارتوپد مراجعه کردم.فرمودند در اثر بدنشستن غضروف های زانوم از بین رفته و دچار نرمی استخوان شدم.بنابراین دو مرحله به فاصله۱۵ روز ژل غضروف به زانوهام تزریق کردند.مرحله سوم رو چون این امپول ها باعث بهم ریختگی هورمون هام شد انجام ندادم.وقتی امپول ها را تزریق کردم تقریبا یک سالی درد زانوهام از بین رفته بود اما دوباره از تیرماه درد به سراغ زانوهام اومده.دکتر رفتم عکس گرفتم و ازمایش مالت انجام دادم که عکس نرمی استخوان رو نشون داد.و تب مالت هم نداشتم.۱۰جلسه فیزیوتراپی رفتم با قرص های کلسیم مصرف کردم تقریبا یک ماه درد نداشتم و حالم خوب بود اما از اواخر شهریور درد زانوهام شروع شد و روز به روز بیشتر میشه.میخواستم راهنماییم کنید چه دارویی و چه ورزشی میخواستم اگر پیشنهادی دارید یا ورزش خاصی برای کم کردن درد زانوهام دارید بهم بگید.ممنون میشم پاسخمو بدید.در ضمن من دچار گودی کمر هم هستم که تاکنون بخاطرش دکتر نرفتم گودی کمرم در حدی است که حس میکنم کمرم خمیده شده..ممنون میشم در این زمینه هم راهنماییم کنی

#1525 پاسخ

مسعود

سلام . آقا ۴۱ ساله هستم .قبلا والیبال بازی می کردم به صورت حرفه ای وتقریبا از ۱۵ سال پیش کنار گذاشتم ولی به صورت تفریحی بازی می کردم تا ۴ سال پیش هم هیچ مشکلی نداشتم ولی مدتی است که زانوی راستم قدرت لازم رو نداره و زمان بازی موقع پرش ضعف داره . درد نداره ولی موقع بالارفتم از پله یا زمانیکه قراره از زانوی راست به عنوان کمک برای پریدن یا بالا رفتن از پله استفاده بشه کم میاره . دکتر هم رفتم .ام آرآی هم گرفتم ولی از بس نوبتها برای دکتر شلوغ بود نتونستم پیگیری کنم .ممنون میشم اگه راهنمایی کنید که من از کجا شروع کنم برای درمان . و آیا مشکل زانوی من از چیه و روش درمانش چطوره . متشکر

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
پاسخ به : درد زانو
اطلاعات شما: